RÓLUNK

EURÓPA ÚJ KULTURÁLIS SZÍNTERE

A GuliAnd Menedzsment együttműködve Pécs Megyei Jogú Várossal, Plácido Domingo tiszteletére egy évente megvalósuló, nemzetközi fesztivált hozott létre. Az alapítók a spanyol származású, világhírű Művész több évtizedes, kimagasló, határokon átívelő művészi munkája, és humanitárius tevékenységei előtt tisztelegnek az új produkcióval.          Az Alapító Okiratot PLÁCIDO DOMINGO, MESTERHÁZY GYULA, ANDREAS Z. MAGONY, NICHOLAS MARKO és DR. PÁVA ZSOLT írták alá 2017. március 12-én, New Yorkban. 2017-ben és 2018-ban Magyarország, Budapest és Pécs városok voltak a fesztivál helyszínei.

2019-ben a Szeged-Csanádi Egyházmegye meghívására és produkciós partnerségével, Szegeden kerül bemutatásra a fesztivál. Házigazdája DR. KISS-RIGÓ LÁSZLÓ szeged-csanádi püspök.
                         

Visit

SZEGED - CSONGRÁD MEGYE

A nyári fesztivál helyszíne, a "napfény városa", Szeged sokszínű kikapcsolódást garantál a PLÁCIDO DOMINGO CLASSICS vendégeinek. A PLÁCIDO DOMINGO CLASSICS világszínvonalú programjai, Közép-Európa egyik különleges fürdőhelye, a Makói Hagymatikum, a Villányi Borvidék, valamint a világhírű Pick Téliszalámi otthona, Szeged és környéke kivételes élményt kínálnak. A fesztivál idegenforgalmi partnerei  makulátlan egyéni, csoportos, családi és kivételes luxus programokkal várják a közönséget.INFO

FESZTIVÁL MAGAZIN 2018

FESZTIVÁL MAGAZIN 2017

OPERA PROGRAMFÜZET 2017

PRODUKCIÓK

X

GUSTAVO SANTAOLALLA KONCERT

KÖSZÖNTŐ

A MET SZTÁRJAI

G. VERDI TRAVIATA

NYITÓ KONCERT - M5

G. VERDI TRAVIATA - M5

Hírek

  • Szent Gellért Fórum Nyitóest

Szent Gellért Fórum Nyitóest

Részletek

  • SZENT GELLÉRT FÓRUM - Próba

SZENT GELLÉRT FÓRUM - Próba

Részletek

Összes hír

 

Ezüst fokozatú szponzor

Médiapartner

Operabarát

Médiapartner

Médiapartner

Operabarát

Arany fokozaú szponzor

Arany fokozatú szponzor

Mediapartner

Technológiai partner

Kapcsolat

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármi megjegyzése vagy kérdése van a fesztivállal kapcsolatban.